Zapamti me
Prijava

LICENCIRANJE IGRAČA


Poštovani!

Počevši od natjecateljske sezone 2015/2016 nisu više potrebne natjecateljske iskaznice te ih nije potrebno više izrađivati s obzirom da sve registrirane osobe moraju imati digitalnu fotografiju pohranjenu u sustavu registracija te fotografije na listama (osobama koje nemaju fotografiju na listi licenciranih osoba neće biti dozvoljen nastup u sezoni 2015/16):
 
Licenciranje:
Za licenciranje igrača starijih od 18. godina potrebno je registracijskom tijelu (županijskom rukometnom savezu) dostaviti liječnički pregled (po mogućnosti na njega dopisati matični broj registracije igrača) te fotografiju koja se ažurira svakih 4 godine. Za licenciranje igrača mlađih od 18. godina potrebno je registracijskom tijelu dostaviti liječnički pregled (po mogućnosti na njega dopisati matični broj registracije igrača) te novu digitalnu fotografiju koja se pohranjuje u sustavu i ispisuje na listu licenciranih igrača. Za mlade igrače, do njihove 18. godine, svake sezone je potrebno dostaviti novu digitalnu fotografiju. Za igrače od 14.-16. godine života, koji nastupaju za seniorske ekipe, potrebno je predati i specijalistički liječnički pregled koji se potvrđuje kod nadležnog liječnika te upisuje u karton «Specijalistički liječnički pregled», kao i u sustav registracija. Za licenciranje službenih osoba potrebno je dostaviti spisak sa matičnim brojem registracije te fotografiju koja se ažurira svakih 4 godine. 
 
Registriranje / prve registracije - prelasci
Za registraciju novog igrača – prva registracija, potrebno je donijeti ispravno popunjenu i potpisanu pristupnicu za sezonu 2015/16 (novi obrazac), fotokopiju domovnice (original na uvid), OIB, MBG, digitalnu fotografiju osobe (veličine 100x130 pixela do 50Kb) i to fotografija lica osobe a na cijelo tijelo, potvrdu o izvršenom liječničkom pregledu. Za registraciju igrača – prelazak, potrebno je dostaviti ispravno popunjenu i potpisanu pristupnicu za sezonu 2015/16 (novi obrazac), ispisnicu iz bivšeg kluba, brisovnicu iz bivšeg rukometnog saveza, fotokopiju domovnice, OIB, MBG, digitalnu fotografiju osobe (veličine 100x130 pixela do 50Kb) i to fotografija lica osobe a na cijelo tijelo, potvrdu o izvršenom liječničkom pregledu.
Za registraciju igrača koji dolaze na posudbu potrebno je dostaviti ispravno popunjenu i potpisanu pristupnicu za sezonu 2015/16 (novi obrazac), ugovor o ustupanju igrača ovjeren i potpisan od svih triju strana (igrača, i osoba ovlaštenih za zatupanje oba kluba), kopiju Obrasca RP-7 ovjerene od HRS-a (upisnik ugovora), digitalnu fotografiju osobe (veličine 100x130 pixela do 50Kb) i to fotografija lica osobe a na cijelo tijelo, potvrdu o izvršenom liječničkom pregledu. Sve posudbe potrebno je registrirati u sustavu registracija pod linkom «Posudbe» a kao broj ugovora navesti odgovarajući broj iz RP-7 obrasca npr 345/14)
NAPOMENA: Igrač nemože biti posuđen na rok dulji od vremena trajanja ugovora s matičnim klubom (podatak o trajanju ugovora vidljiv iz obrasca RP-7). Također u slučaju višegodišnje posudbe, igrač se po isteku sezone automatski vrača u svoj matični klub a za iduću sezonu potrebno je naplatiti ponovno taksu za posudbu sukladno Registracijskom propisniku.

 

Ostale obavijesti

NATJECANJA 16.06.13 - U sezoni 2019/20. Rukometni savez Zagrebačke županije organi...
LICENCIRANJE IGRAČA 09.12.10 - Poštovani! Počevši od natjecateljske sezone 20...
DETALJNA STATISTIKA HRS-a 09.12.10 - Od sada i na stranicama Rukometnog saveza Zagrebačke ž...

Rukometni savez Zagrebačke županije

  • Zagrebačka 5, 10370 Dugo Selo
  • Fax: 01/410-2906
  • Web: www.rszz.info