Zapamti me
Prijava

Održana godišnja skupština ZRSZŽ

Vijest RSZZ 2017_1

Dana 01. veljače 2019. godine s početkom u 18:30 sati održana je redovna godišnja skupština Zbora rukometnih sudaca Zagrebačke županije u prostorijama restorana Gardfield u Ivanić Gradu.
Sjednicu je otvorio i pozdravio sve prisutne predsjednik Zbora gosp. Marin Šimić, a istoj je nazočio veći broj članova Zbora. Isto tako, sjednici su nazočili zamjenik župana Zagrebačke županije gosp. Hrvoje Frankić i tajnik Rukometnog saveza Zagrebačke županije gosp. Zvonko Barilić.
 
Predsjednik Zbora Marin Šimić u podnošenju Izvještaja o radu istaknuo je sljedeće: "Aktivnost Zbora provodila se preko njegovih tijela, posebno Upravnog odbora i na Plenarnim sastancima koji su održavani na dvije  lokacije kako bi omogučili lakši dolazak svim članovima. Tokom prošle godine članovi Zbora izvršavali su sve svoje obveze na utakmicama na kojima su bili određeni za službene osobe. Naglasio je kako i pored provedenih tečaja i  ispita za nove  suce te zapisničare i mjeritalje vremena, broj članova Zbora nije povečan jer je dio pripadnika prestao biti aktivan zbog neizvršavanja obaveza, neplačanja članarine ili odlaska u druga mjesta zbog školovanja. Poseban problem stvarao je nedostatak aktivnih sudaca da se pokriju  sve potrebe za suđenjem utakmica. Prošle godine obilježeno je 60. godina od osnutka Zbora rukometnih sudaca Ivanić-Grad čiji je sljednik današnji Zbor koji djeluje na području cjele županije.Istaknuta je vrlo dobra suradnja s  Rukometnom savezom zagrebačke županije  i Zborom rukometnih sudaca Zagreba, posebno kod delegiranja službenih osoba za sva natjecanja."
 
Izvješća predsjednika Zbora, Strukovnog povjerenstva i Nadzornog odbora jednoglasno su prihvaćena. Isto tako tajnik Zbora gosp. Milorad Golner iznio je i obrazložio prijedlog programa rada Zbora za 2019. god. i financijski plan za 2019. god. koji su jednoglasno prihvaćeni.
 


 

Ostale vijesti

Održano okupljanje vratarki 2004/05. i 2006/07. god. 21.06.20 - U Sv. Nedelji (Sportska dvorana Rakitje) je 20.06.2020. održa...
Obavijest SDUŠ-a o održavanju treninga 11.05.20 - Dragi prijatelji rukometa,   prenosimo Va...
Čestitka povodom Međunarodnog praznika rada 30.04.20 - Povodom 1. svibnja - Međunarodnog praznika rada, upućujemo V...
Prijave za potporu očuvanja radnih mjesta 20.04.20 - Temeljem Odluke o potpori za očuvanje radnih mjesta u sus...
Sretan Uskrs 08.04.20 - Dragi rukometni prijatelji, u ovoj neočekivanoj situaciji...
Ostanite doma 02.04.20 - Budite pozitivni, čuvajte svoje zdravlje i OSTANITE DOMA!&nbs...
2.Odluka o obustavi natjecanja RSZŽ 28.03.20 - Poštovani prijatelji rukometa,   s obzir...

Rukometni savez Zagrebačke županije

  • Zagrebačka 5, 10370 Dugo Selo
  • Fax: 01/410-2906
  • Web: www.rszz.info